Onze diensten

Schoenmakerij

Een gat in de zool, een gebroken hak, verkleurde neuzen of een kapotte rits: schoenen verouderen door intensief gebruik en er ontstaan gebreken. Schoenmakerij de Gaard in Utrecht herstelt schoenen in hun oorspronkelijke staat en gebruikt daarvoor de beste materialen. Schoenmakerij De Gaard is in het bezit van een certificaat van het Schoenmakers Gilde, waardoor klassieke Van Bommel en Van Lier schoenen met originele onderdelen kunnen worden gerepareerd.

Wil je gebruik maken van deze diensten? Neem nu contact op

Gooi oude schoenen niet weg, maar laat ze repareren

Van alledaagse schoen tot exclusief paar, dagelijks worden allerhande schoenen binnengebracht. Samen met de schoenmaker bespreekt u wat er precies moet gebeuren en wordt er een prijs met u afgesproken over de uit te voeren werkzaamheden. Uiteraard informeren en adviseren de meesterschoenmakers u over de reparatie van uw schoenen en hoe u uw schoenen in de toekomst het best kunt onderhouden. Zo heeft u er het langst plezier van.

Maatwerk schoenen

Schoenmakerij De Gaard ontwerpt en maakt ook schoenen op maat. Van dames tot herenschoen, in ieder gewenst model. In het ontwerp en ontwikkelproces komt het meesterschap echt tot uiting. Maatwerk wordt bij Schoenmakerij De Gaard nog met de hand gedaan. Bent u al jaren op zoek naar die ene schoen en kunt u ze nergens vinden? Wij maken ze voor u! Kom bij ons langs in de schoenmakerij of bel (030) 2733739 en vraag naar meer informatie.

SLEUTELSERVICE

Het dupliceren van sleutels is voor Schoenmakerij De Gaard geen enkel probleem. Met een speciale machine is een extra sleutel snel gemaakt. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Een sleutel bijmaken is op ieder moment mogelijk en kan tussen de andere werkzaamheden door. U kunt het nieuwe exemplaar direct meenemen.

STOMERIJ

Bij Schoenmakerij De Gaard in Utrecht heeft u ook de mogelijkheid om kleding te laten stomen. Als stomerijdepot zorgen wij ervoor dat uw kleding bij een van onze trouwe partners wordt gereinigd. Aldaar wordt uw kleding met de beste producten behandeld.